Vrijwilliger worden?

Wij vragen hulp!

Stichting RUZ bestaat reeds 12 jaar met een groep van 12 zeer gemotiveerde vrijwilligers zonder subsidie van de Gemeente maar met financiƫle ondersteuning van diverse sponsoren waar we dan ook zeer dankbaar voor zijn.

Hoe nu verder?

Omdat de vereenzaming in Nederland nog steeds groeit, is het dus van groot belang, dat de vrijwilligers van Stichting RUZ nog jaren kunnen doorgaan om deze mensen te helpen.
Maar omdat de leeftijd van onze huidige vrijwilligers al wat grijzer wordt zijn we nu op zoek naar een nieuwe voorzitter en vrijwilligers  die ons willen helpen en op termijn het dankbare werk zouden kunnen overnemen.

Ook hebben we weer plaats voor enige nieuwe gasten, wanneer deze zelfstandig naar het Rode Kruis gebouw kunnen komen.
We hebben goede contacten met de Buurtzorg welke ons hierbij helpt.

Wil jij je ook graag inzetten voor de vereenzaamde medemens?

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Of stuur even een mail naar stichtingruz@gmail.com

Emailadres